Aktywne Wpisy

stormi +76
czy ktos na wykopie ma ladniejsza dupe niz ja?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
swisstak_ch +355
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
źródło: Flaga to duży plus
Pobierz

http://mikrokontrolery.blogspot.com/2011/03/Microbit-BBC-Akcja-Make-it-Digital.html
To zajebiście. Jeszcze niech płacą imigrantom tak jak swoim, to jutro kupuje bilet na RyanAir.
jeśli netto z 5lat XP to malo, jeśli netto to chyba ok jak na UK.
a ile byś chciał?
pisalem ci wczoraj ile zarabiają w
@rzet: od ok 7 lat, tylko teraz za €€€
miało być mało jeśli to brutto..
@rzet: Wiesz, narzekam bo gadałem dzień po tym jak mi o tym pisałeś z gościem z jednej firmy z Irlandii. I właśnie powiedział że na więcej jak 2500EUR to nie ma nawet co liczyć z doświadczeniem ~2,5 roku. No ale nic, poszukam gdzie indziej.
Jeśli to aloalo to tam mega tanio jest, gdzie on mieszka i 2500 netto starczy jeszcze na koks.
Ile ty byś chciał zarabiać po 2 latach, 100k ?
Nie wiem ile w Polsce zarabiają elektronicy, ale raczej dużo mniej, koszty nie są mocno większe i jest tu lepsza