Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś chciał kupić przepustkę do operacji w #csgo to nie róbcie tego. Takiego raka jaki dostaniecie wykonując te misje to żadna klinika nie wyleczy. #!$%@? mać, jaki ja jestem #!$%@?. Wydałem 20 zł tylko po to, aby być się #!$%@?ć na grę. Nie widzę żadnego funu w zdobywaniu ileś killi z gównobroni, ten żeton to sobie można w dupe wsadzić. Jest to tylko i wyłacznie przedłużenie e-penisa, a to, że szansa jakaś na lepszy skin jest to nic. I tak zapewne wypadnie Wam gówno za kilka centów, stracicie kasę, nerwy i dostaniecie w gratisie raka. Nie polecam.
  • 9
@wywu: wystarczyło kupić zaraz po wyjściu, dropnąć jedną skrzynkę i już się było na plus. No i które to misje są takie #!$%@?, że się tak pieklisz?;p
@Puccini: Wszystkie z trybem uproszczonym. To jest taki rak, że szkoda słów. Reszta nawet ok bo tu już liczy się Twój skill, a nie zgranie teamu, gdzie w uproszczonym to mam wrażenie, że połowa teamu gra bez monitora.
@wywu: ale co takiego jest do zrobienia w tym uproszczonym? 10 fragów z awp? jedyna misja przy jakieś się można #!$%@?ć to zbieranie hostów na assaulcie jeśli nie trafisz na pusty serwer;p
@wywu: Ja nie robie misji, kupilem operacje dla fajnego zetonu, dropow skrzynki (pierwsze tygodnie ladnie chodzila, zwrocilo sie z nawiazka) i cotygodniowych dropow. I jestem zadowolony