Mirki z #motocykle i #wroclaw. Polećcie proszę lekarza, który zrobi badania na kategorię A. Najtaniej, bom zdrowa i nie muszę płacić za przymykanie oczu :P
@fstab: @bajazyd_I_dyskoteka: @ahaw: no racja przepisy się przecież zmieniły. Rzucicie i tak namiarami? Najlepiej gdzieś w okolicach placu grunwaldzkiego. @noekid: mam już ginekologa (✌゚∀゚)☞
Ja na egzaminie na prawko A slyszalem od ziomka, że zalatwił sobie odpis od poprzedniego badania lekarskiego i mu przeszlo we Wrocławiu. Nie wiem ile prawdy w tym ale warto sobie sprawdzić.
@przepiorka: Ja u siebie w OSK miałem niby dofinansowanie do lekarza. Normalnie jest 200 cebulionów a ja płaciłem 100. Osoby spoza też wtedy robiły. Zadzwoń może do OSK Euforia i sie podpytaj.
@przepiorka: a dawno robiłaś prawko na B? bo jeśli 10 lat nie minęło, to masz ważne badania. Kumplowi tak powiedzieli w wydziale transportu i zaoszczędził na lekarzu.
@Stitch: @katera: @fenable: a powiedzcie mi proszę, macie jakąś fajną szkołę polecaną we wrocku? Jakbym chciała jeszcze w tym roku zmieścić się z egzaminem?
@przepiorka: jak jesteś ze środka, albo początku roku to na lajcie się zmieścisz, tym bardziej, że miesiąc przed urodzinami możesz zdawać prawo jazdy i w dniu urodzin odbierasz blankiet. Ja tam wole zdawać poza wro, bo mniejsze kolejki i 0 stresu w miescie
@Stitch: kolega robił prawko na B prawie 10 lat temu i jak teraz szedł na A, to mu w urzędzie powiedzieli, że ma jeszcze ważne badania - dostał PKK i już ma teorię za sobą, czyli wszystko się zgadza.
@przepiorka: http://www.badaniakierowcow-wroclaw.pl/ robiłem u tego Pana. Nie wiem czy teraz znajdziesz gdzieś taniej, niż ustawowa kwota. Kurs robiłem w szkole jazdy Nova https://www.facebook.com/szkolajazdynova , bardzo fajna atmosfera, nie miałem problemu z przygotowaniem do egzaminu (nie oszukujmy się ;)), a to mój pierwszy kontakt z jednośladem kiedykolwiek. Jeśli chciałabyś, żeby nauczyli Cię czegoś dodatkowo, to myślę, że warto zapytać na grupie fb Moto Wrocław.
@noekid: mam już ginekologa (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Na nową kategorie nowe badania tak jak mówi
@przepiorka