Aktywne Wpisy
Dawul +184
Bawią mnie niesamowicie te potężne analizy wykopków, o tym że problemy z demografią wynikają, z tego że ludzie nie dostają mieszkania w wieku 25 lat, a jak ktos sie z nimi nie zgadza to boomer xD.
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za
Tymczasem ludzie na początku lat 2000 potrafili wyjezdzac z Polski zagranice sprzedawac swoje wlasnosciowe mieszkania w Polsce, zeby zyc w kilka osob w wynajmowanym domu czy mieszkaniu i tam robic dzieci.
Dajcie już tym wykopkom za

ponsulek +346

Dobry, w sumie coś tam robie ale w miejscu stoje. Zmieniłem HUD gracza na nowe UI, dodałem synchronizacje życia dla osób które dołączają do gry ( widzą ile hp ma reszta statków realnie wcześniej widziała liczbe 100 u wszystkich) no i tam kosmetyczne poprawki, polatajcie 5 minut i powiedzcie mi co ciekawego i co nie działa i co trzeba zrobić na bieżąco. No i tak jest Infinite Universe z ograniczeniem mapy także bardzo infinite :D ale to na teraz tak, musicie sobie nowe konta porobić. #wexgames #infiniteuniverse #gamedev
https://dl.dropboxusercontent.com/u/78086541/InfiniteUniverseWeb.html
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_y9BVIhkP4u3jGuy8kHzuo2VuV51C1T2Y.jpg
PobierzGrałeś w Dark Orbit czy inną podobną grę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W takim razie już wiem z kim mam doczynienia (ja łącznie prawie 1000h). (ʘ‿ʘ)
Powodzenia, cumplu!