Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +228
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
enforcer +916
Ale mam bekę na fejsie z dziesiątek osób bardzo z siebie "dumnych" :) Intryguje mnie nieświadomość faktu, ich osiągnięcie jest żadne i zarazem zazdroszczę, że takie drobiazgi, taka formalność jak ukończenie gównokierunku na gównouczelni potrafi spełnić najgłębsze ambicje tylu podludzi.
Nie wiem, jak można sobie tak nisko stawiać cele. Biedni ludzie.
Jeśli chodzi o mnie (studiuję prawo), zdanie nawet najtrudniejszych egzaminów zbytnio mnie nie rajcuje i nie mam potrzeby tego "opijać". Ukończenie studiów i dostanie się na aplikację to dla mnie absolutne minimum, jakie sobie stawiam. Dopiero jej ukończenie i zdanie egzaminu zawodowego może być okazją do skromnego świętowania, ale moje cele i tak są o wiele bardziej ambitne.
#studbaza #oswiadczenie #bekazpodludzi #prawo
@Matioz: xDDD
@Adams_GA:
No właśnie, że na chwile obecną to strasznie słabo.
@Vinniczek: zobacz ten ból dupy w komentarzach
W którym miejscu? Przecież jakies 95% widzi, że to troll.
@Vinniczek: no i właśnie to jest świetne, koleś się w ogóle nie kryje (patrz nick) a i tak shitstorm wrze.
No wlasnie chodzi o to ze nie, nie ma zadnej burzy ot dwa albo trzy mniej lotne pelikany xD
- Po czym poznać studenta prawa?