Sytuacja z pracy wczoraj. Typ wyglądający jak główny gangster ze 100-osobowego miasteczka chce kupić Playstation 4 i patrzy jakie są zestawy. Mój kolega pokazuje mu zestaw z Batmanem: Arkham Knight na co typ: -Batman to frajer bo łapie przestępców. C--j mu w dupę! #batman #ps4
@GraveDigger: no ale Batman to jest frajer bo łapie przestępców - nie powinien ich łapać za wszelką cenę, ile to ludzi by uratował gdyby od czasu do czasu jakiś superzłoczyńca dostał bat-kulkę w łeb. Tak to wiadomo, że połamane kończyny, a nieraz kalectwo może zniechęcić zwykłych najemników i bandziorów, ale prawdziwe złe charaktery nie spotyka zbyt wiele konsekwencji.
@GraveDigger: ale podobno zdarza mu się rozjechać w tej nowej części kogoś samochodem. nie gram bo czekam na pacze, ale gdzieś tam widziałem. poza tym te łapanie może jest i nielogiczne, ale zasadniczo daje mu pracę
Typ wyglądający jak główny gangster ze 100-osobowego miasteczka chce kupić Playstation 4 i patrzy jakie są zestawy. Mój kolega pokazuje mu zestaw z Batmanem: Arkham Knight na co typ:
-Batman to frajer bo łapie przestępców. C--j mu w dupę!
#batman #ps4
@Rist0: No gif przedni :)
nie rozjedziesz nikogo, bo włącza sie jakieś pole siłowe przy kontakcie i odrzuca typa, zmyślnie to wykombinowali
@GraveDigger: nie ma takich miasteczek :P