Aktywne Wpisy
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny

haakenn +59
W maju wylatuję na 5 dni do Włoch w składzie 2+3 - jeśli ktoś jest zainteresowany kosztami niech zaplusuje ten komentarz, będę porównywał ogólny wydatek vs tydzień na urlopie nad polskim morzem.
#podroze
#podroze

Oczywiście szanuję poczucie autonomii tych osób oraz wykazuję szeroko pojmowaną tolerancję, zastanawia mnie tylko fenomen tego zjawiska. Za zbędne (i chamskie) komentarze dziękuję.
#pytanie #pytaniedoeksperta #pride
Komentarz usunięty przez moderatora
@puncek: bardziej chodzi chyba sam fakt że kiedyś były zachowania homoseksualne piętnowane i zakazane. Świat poszedł do przodu i ludzie też. Nie jest to tematem tabu i ludzie nie są karani za to jak kiedyś. Stąd taka duma tych osób. Świat się zmienia i za kilka lub kilkanaście lat minie i ta duma bo będzie już to
skoro nikt ich za to nie prześladuje obecnie to nie mają powodu się tym obnosić, a jeśli to robią to widać mają deficyt atencji jak dzieci
Komentarz usunięty przez moderatora
http://sjp.pl/duma
Zresztą co mnie to obchodzi w sumie.
@puncek: bo w rzeczywistości wiedzą, że są wybrykami natury i muszą się dowartościowywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
znam sporo takich osób i dopóki nie wciskają mi na siłę swoich przekonań - jest OK. mimo wszystko są to w dalszym ciągu LUDZIE, dlatego należy się im szacunek. sama jestem hetero, abstrakcją jest dla mnie związanie się z osobą tej samej płci, ale to jest ich sprawa jak układają swoje
@puncek: no trochę gorsi ale ludzie, to fakt ( ͡° ͜ʖ ͡°)