Wpis z mikrobloga

@mpisz: jaka była wejściowa cena? Ja chcę style, tsi 150km i na razie na wstępie udało się zająć z 85,5 (mało dodatków) na 78,6 więc mysle ze jeszcze sie da
  • Odpowiedz
@mpisz: a tak z ciekawosci jeszcze czemu nei superb? W podobnych pieniądzach miałbyś całkiem spoko wersje, z silnikiem 220KM (wtedy mniej bajerów, ale na co komu line assist :P) albo 150KM i jakieś bajery super.
  • Odpowiedz
Kupiłem najbardziej wypasioną wersję jaka jest(LineAssist, sportowe fotele, 8" ekran)

@mpisz: A masz tam też MirrorLinka? Ciekaw jestem czy to działa z Androidami. Chciałbym móc sobie odpalić Google Maps albo inne nawi na konsoli środkowej, ale nikt czegoś takiego nie oferuje. Mówili mi, że od rocznika 2016 ma być coś takiego w Skodach.
  • Odpowiedz
@mpisz: a ja może i fanboy jestem ale jak to jest ze honda już 20 lat temu pakowala do swoich aut silnik 1.8 co mialy po 170 KM (wolnossaca benza) a teraz nagle wszyscy hur dur - downsizing, bo tyle koni a pojemność mała. Ja wam mówię ze d--a nie downsizing, po 20 latach to my powinnismy juz 250 konnymi litrowymi silnikami jeździć co palą 3 litry na sto. I
  • Odpowiedz