Aktywne Wpisy
#zwiazki
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia

EarpMIToR +205
myślę ze integracja Francuzów z nowymi mieszkańcami przebiega bardzo dobrze xDDDDD
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia

Co lepsze? Co trudniejsze do nauki?
#programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Zdecydowanie solidniejszy i przyjemniejszy jest JS.
(Chociaż moim zdaniem ogólnie webdev jest mniej fajny od pisania aplikacji na komputery)
PHP jest najbardziej popularnym językiem skryptowym do pisania stron, ale jest od niego tylu "specjalistów", że zarobki są najniższe ze wszystkich możliwych. JavaScript na starcie ma większe wzięcie (koniecznie potem przerób jakiś framework jak AngularJS albo EmberJS). Potem naucz się Rubiego i RoR. Może w Polsce pracy nie ma na to zbyt
PHP był tworzony przez kretyna (relatywnie rzecz biorąc). JavaScript był projektowany przez geniusza... ale dano mu tylko 10 dni na zaprojektowanie pierwszej wersji języka.
Stąd @MaryMagdalene ma trochę racji.
Ja bym bardziej polecał JavaScrip. Ten język i jego społeczność przeżywają teraz ogromny rozkwit. Są w zdecydowanie najlepszej formie w jakiej kiedykolwiek byli. Pełno ofert pracy. Sporo DOBRYCH ofert pracy, spokojnie porównywalnych z tymi dla javowców i innych kolesi piszących w
@Sh1eldeR: Możesz to rozwinąć, pierwsze słyszę, a google nic nie podpowiada w tym temacie?