Wpis z mikrobloga

Motomircy, miłośnicy #bmw. Wytłumaczcie mi, jaki jest sens kupowania sportowego samochodu (BMW M5) w wersji kombi? Bo totalnie nie ogarniam, a w mojej okolicy jeżdżą ze dwa takie auta z jakimiś bucami w środku (zepsute kierunkowskazy i ślepota na rowerzystów :( ). Kwestia krótkiego fiuta i potrzeba jego przedłużenia, czy co? #motoryzacja #samochody #bmwm5
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mkarweta: dyskusje o nienawisci do czyjegosc gustu motoryzacyjnego mialy miejsce juz tyle razy, ze robi sie to nudne... Jak juz ktos organizuje taki event jak #gownoburza , to chociaz niech bedzie to na tle rasowym albo cokolwiek co jest ciekawsze od tego jaki kto woli samochod

• Odpowiedz
@mkarweta: widzę że się fhuj znasz, bo za 120k to można superba dorwać bez problemu, a octavia to chyba taka z całą listą możliwego wyposażenia. też jestem fanem żwarszych kombi, może nie aż tak, ale przerobiłem dwa kombiaki 200hp+, teraz trzeci, nowy, 180hp+. jestem w stanie zrozumieć takich ludzi - i pewnie to już padło - ale najwięcej do powiedzenia w temacie rozporządzania czyimiś pieniędzmi mają ci, co w życiu
  • Odpowiedz
@riDEr: skoro musisz sobie przedłużać to spoko. Ja tylko pytałem, jaki jest sens kupowania takiego samochodu, dowiedziałem się (że trzeba mieć auto szybkie i duże) i spoko. Nie zgadzam się z taką opinią, ale w lewackim świecie nie można mieć swojej opinii, a przynajmniej nie można jej wyrażać. :)
  • Odpowiedz