Aktywne Wpisy

PanNieznanypl +132
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +85
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ziomek level35 ma synka level8. Synek ten chodzi do szkoły w której w sklepiku szkolnym nie ma słodyczy. Eko zarcie, kanapki itp. Zdziwilo ich ze na zakupach kupował sobie słodycze ale nigdy ich nie zjadał od razu. Po pewnym czasie się okazało, ze diluje cukierasami w szkole. Wyszło na jaw jak chłopak z młodszej klasy wziął na kreche i nie oddał mu kasy. Młody poszedł po pomoc do gimbusow ktorzy zastraszyli dziecko.
Czaicie? 8latek szefem mafii
źródło: comment_FNXqn1hjyrsGp1cJGs9dBpvi9WSHjeiR.jpg
Pobierz@pablito1987
Od razu sobie przypomniałem, jak ja w podbazie z kolei za czasów mody na "filofany" takie nylonowe "sznurki" z których się robiło breloczki, obczaiłem paczkę over 50 sznureczków (może i 100?) za bodaj 5 złotych w hurtowni zabawek :D
A w najbliszym szkoły markecie, każdy kupował w zabawkowym
Miałem podobnie. W podbazie zbieraliśmy z kumplem puszki (od czasu do czasu p-----------o sie jakieś kątowniki z budowy)
Komentarz usunięty przez autora
Ty chyba nie wiesz jak wyglada gimnazjum obecnie XD
@pablito1987: tak kończą frajerzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Sztunak negocjacji kolego o.O