Wpis z mikrobloga

Mirki czy waszym zdaniem to normalne i rozsądne, żeby brać ślub w wieku 23 lat? Już chyba ponad połowa z moich rówieśników z którymi chodziłem do szkoły wrzuciła zdjęcia na FB ze ślubów lub z dzieciami. Wszyscy pokazują jacy są szczęśliwi i jak jest cudownie. Co więcej nie są to raczej ludzie sukcesu tylko mają nieco mniej ambitne prace (nie będę wytykał, bo żadna praca nie hańbi) za raczej kiepskie pensje i wesele na kredyt. Z jednej strony chciałbym się cieszyc ich szczęściem, a z drugiej w głębi duszy chyba bym się pochlastał jakbym był w takiej sytuacji.

Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy po prostu dorastałem z grupą takich ludzi.

#pytanie #pytaniedoeksperta #slub #dzieci #jakzyc #gorzkiezale
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sh1eldeR: I to jest rzeczowa odpowiedź. Tak też myślałem...nie martwię się o moje szanse teraz, bo nie mam problemów z kobietami poza tym, że okazują się czasem być nie do zniesienia i wybrałem bycie singlem póki co i skupienie się na karierze. Teraz mieszkam za granicą i nie większość osób bierze ślub dopiero 30+, często 35, również kobiety i zastanwiam się dlaczego jest aż taki rozrzut.
Dzięki :)
  • Odpowiedz
@bamsebjorn:
Dla kobiet to akurat jest mniej korzystne. Ich wartość seksualna po 30-stce zwykle zaczyna maleć, coraz szybciej i szybciej.

Jak facet się zrobi gruby i tak dalej, to też nie będzie z nim dobrze, ale jeśli będzie ćwiczył, może mieć kaloryfer i w ogóle świetne ciało nawet w wieku 40, 45 lat. Lepsze niż przystojny dwudziestolatek, który się nie obżera, ale też nie ćwiczy.

O kobietach tego samego się nie powie.
  • Odpowiedz