Aktywne Wpisy
WielkiNos +22
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
JamAnonim +648
Co jakiś czas przypominany jest Majtczak a ta k---a od trumny na kółkach za zabicie 2 osób dostała tylko 2 lata zakazu wykonywania zawodu
#polska #prawo #polskiedrogi
#polska #prawo #polskiedrogi
#heheszki #kapitanbomba #walaszek #sopot
to czy dzisiaj kiedy są na prestiżowych stanowiskach np sędzia, czy nie przychodzi im rzucić na sali sądowej tekstem z kapitana b---y?
Nie. Wiesz czemu? Bo prawnikami nie zostaje taka patologia. Zostają nimi kujoni albo bananki. Nie mieli czasu oglądać patobajek, bo albo siedzieli w książkach albo rodzice
@mk321: i teraz zastanawiam się, komu bardziej ciśniesz. Czy prawnikom, czy wszystkim innym. Chociaż jak na moje, to po prostu nie wiesz nic o życiu i piszesz bez ładu i składu xD
@mk321:
znam prawnikow ktorzy namietnie ogladali suchodolskich, wielu inzynierow ktorzy ogladali bombe, magicali itp. Dzisiaj sa i byli managerami wyższego szczebla. Na wysokich stanowiskach pracuje wielu uczniów trójkowiczów, bo w pracy nie licza sie oceny z pszyrki tylko umiejetnosci
mnie nawet nikt w obecnej pracy nie pytał jaka mam szkole - w sumie po 4 latach moj kierownik nie wie kim jestem z wyksztalcenia, a pracuje w
U mnie z ludzi na roku sędzią został gość, który był takim rozrywkowym agentem robiącym wszystko oprócz nauki, nikt by się po nim nie spodziewał, ale nadrabiał talentem i po prostu na aplikacji się ogarnął, bo tego wymagała godność urzędu.
Chociaż jako ciekawostkę podam, że akurat większość dziewczyn z prawa, to właśnie
@mk321: mity starego dziada z prlu xDD
Ja nie znam żadnych suchodolskich. Prawnika (takiego który został sędzią, a nie jest notariuszem w kancelarii ojca), który za młody oglądał Kapitana B---ę czy magicala, nie znajdziesz.
Przecież nikt nie mówi o wysokich stanowiskach gdzie można pracować
Ageizm mocno ( ͡° ʖ̯ ͡°)