Po sesji zamierzam dokończyć swój pokój pod względem wizualnym, mam w planach narysowanie gitary z wyrazów (bądź tekstu?) - tu pojawia się pytanie. Z czego zaczerpnąć słowotok do tego? :P Mam dobry wzór, tylko wciąż zastanawiam się nad zawartością takiego malunku, z jednej strony robię to tylko dla siebie, z drugiej fajnie by było gdyby ktoś, kto zwróci na to uwagę stanął przed tym i przeczytał wszystko z zastanowieniem
W komentarzu wrzuciłem fragment ściany, która jest już gotowa - masterpiece toż to nie jest, ale pracowałem nad tym dobre parę dni w zeszłym roku ʕ•ᴥ•ʔ
@oskrz: Myślę że pasowałby tutaj tekst jakiegoś klasyka, no nie wiem może Led Zeppelin - Stairway to heaven albo Dire Straits - Brothers in arms, Pink Floydów coś? Tekst Johna Lennona - Imagine? itp.
Mam dobry wzór, tylko wciąż zastanawiam się nad zawartością takiego malunku, z jednej strony robię to tylko dla siebie, z drugiej fajnie by było gdyby ktoś, kto zwróci na to uwagę stanął przed tym i przeczytał wszystko z zastanowieniem
W komentarzu wrzuciłem fragment ściany, która jest już gotowa - masterpiece toż to nie jest, ale pracowałem nad tym dobre parę dni w zeszłym roku ʕ•ᴥ•ʔ
#kiciochpyta #art #zrobtosam #gitara