Wpis z mikrobloga

Dla wszystkim niedowiarków w ogromną siłę umysłu - robicie pompki, ciśniecie ostatnią serię, mózg Wam zaraz wystrzeli, czujecie, że zaraz spadniecie na glebę, nie macie już sił, padacie, a zostało jeszcze przecież kilka pompek i teraz : pomyślcie, że patrzy na Was Angelina Jolie w stroju jak na obrazku i z całych sił Was dopinguje, a po skończonym ćwiczeniu da Wam nagrodę ( ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), teraz wyobraźmy sobie dokładnie tą samą sytuacje, jednak zamiast o Angelinie Jolie myślimy o Pani Ani Grodzkiej, również w skąpym stroju i równie gorąco Wam kibicuje (już nawet #!$%@? z nagrodą) ...

Wnioski pozostawiam Wam, ale ja się pochwalę, że wybierając pierwszy przypadek zrobiłem spokojnie zaplanowaną serię plus 5 pompek gratis, drugiego przypadku nie próbowałem, bo bałem się o stan swojej twarzy gdyby nagle mięśnie się zbuntowały ...

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #rozkminy ##!$%@? #silownia #mikrokoksy #cwiczenia #umysl #ladnapani
Pobierz LubieDlugoSpac - Dla wszystkim niedowiarków w ogromną siłę umysłu - robicie pompki, c...
źródło: comment_vI97BZBwIUoLqtAPVw6A23rZuGAzKKbF.jpg
  • 4