Wpis z mikrobloga

@dwanadziesiec: rozumiem. ale nic Ci to nie da. Bierz mono caly czas, 5 gram dziennie, codziennie. Bez przerw.

Z przedtreningowek ostatnio Redwailera biore i jest ok. Ale w tym sporcie placebo dużo działa, więc nie kombinuj. Mi przedtreningówka się skończyła to wale mono 5 gram i pije kawe przed treningiem na to samo wychodzi.
  • Odpowiedz
@feniks_pn: powiem ci ze mono staralem sie brac na stale ale moj rekord to 4 miesiace i zawsze wczesniej czy pozniej lapie mnie jakies przeziebienie albo cos innego :/ druga sprawa ze dzialanie mono odczuwam tylko przez pierwszy miesiac a potem po odstawieniu nie ma zadnej roznicy a z cyklu na cykl daje mi coraz mniej.
  • Odpowiedz
@dwanadziesiec: no to w okresach zachorowań ja po tygodniu już coś łapie, dużo witamin i warzyw, owoców :)

cykle ? daje mi coraz mniej ? to ty igły szukaj a nie stacku kreatynowego. wg badań, pochodne kreatyny się mniej przyswajają i dają gorsze rezultaty nawet przy długotrwałym używaniu
  • Odpowiedz
@dwanadziesiec: ja brałem storma od universala. Polecam na przeczyszczenie. Pod koniec opakowania na kiblu siedziałem przed wypiciem porcji, a nie po.
A może Ty szukasz przedtreningówki?
Btw powiedzieć, że biorąc mono nie odczuwasz efektów to prawie to samo co powiedzieć, że przy stałej suplementacji witaminą C nic nie czujesz. Wolisz brać w cyklach, bo jak znika szkorbut to przynajmniej wiesz że działa.
  • Odpowiedz