Aktywne Wpisy
mickpl +387
poorepsilon +1
Nie zarzucam wam, że wasze problemy psychiczne, a w szczególności depresja nie mają miejsca. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że moim zdaniem, funkcjonują na wykopie ludzie, dla których najlepszym lekarstwem będzie próba unikania negatywnych myśli i skupiania się na czymś innym. Pisząc wpisy typu; przez większość czasu czuję się źle, nakręcacie spirale negatywnych myśli.
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
#logikarozowychpaskow #fucklogic #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski
@Landmark teraz jak o tym myślę to chyba masz rację
@fivechelm: No i po co dalej utrzymywać kontakt? Tylko będziesz się męczył.
nie, nie każda jest taka. Bylam 2 lata w zwiazku w ktorym poczatki bylyidealne. Gdy juz zamieszkalismy razem okazalo sie jakim jest egoista. Zniszczyl mi psychike. Dosłownie ucieklam od niego wszystko mu zostawiajac bo i tak wszystko bylo "jego" choc razem wszystko "na pół" kupowalismy....po jakims czasie poznalam mojego niebieskiego. Kochany, cierpliwy dowartościowal mnie tak, ze nigdy sie nie czulam tak bardzo kobieta jak teraz. Bylam w szoku, ze