Aktywne Wpisy
vulfpeck +744
mirko_anonim +47
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Przychodzę dziś do pracy a tu bramka. Muszę dać 2zł, żeby móc pracować. Myślę uj, nie zapłacę. No i szef dzwoni gdzie jestem. Mówię no stoję przed bramką bo nie dam 2zł, przecież to prawie mój całodniowy zarobek. A on do mnie, że jak mi nie pasuje to ma 30 takich jak ja na moje miejsce...
No to dałem dwójkę...nie mam na bułkę i teraz muszę siedzieć 5h w pracy, aby to odrobić.
Ech...
#pracbaza #pstoprawda #pdk #heheszki #praca
@LaPetit: O qurwa BRAMKA WYJŚCIOWA PIĄTAKA KOSZTUJE!
@fstab: Ło #!$%@?, to prawie miesiąc roboty! Ostro tam w tej Twojej robocie rzucają hajsem!
Ale trudno, zawsze mam dobry wpis do CV.
Powiedział, że moje zarzuty są bezpodstawne i mam się cieszyć bo płaci mi ubezpieczenie i będę miał dzięki niemu emeryturę.