Wpis z mikrobloga

dobra, mój wynik to dłuższa końcówka kabla od słuchawek sbh 20 do zestawu bluetooth, mierząc linijką 43 cm bez pompy bo dziś siady były :) EPA!
  • Odpowiedz
@shdw: jak nie jesteś tłuścioch to skok może być duży. U mnie różnica wynosi 6cm, a u mojego dosyć 'dużego' brata różnica to jakieś 1 - 1,5 cm :)
  • Odpowiedz
@koniarek: A ile już ćwiczysz i pi przez drzwi bf? Też na wolnych ćwiczę w sumie tylko, w zasadzie tylko łamana i hantelki, no i wiadomo przy plecach swoje tam dźwiga.
  • Odpowiedz
@koniarek: też ćwiczę splitem ale nogi robię zawsze, split mi najbardziej pasuje, strasznie mi siła urosła w krótkim czasie. Co tam w tym splicie miałeś nie tak prócz tego najważniejszego czyli bocianowania? :)
  • Odpowiedz
@chuckmls: cwicze od 10 lat. Ale zebys nie pomyslal, ze to jakis super czas to dodam, ze przez wiekszosc tego okresu cwiczylem gownianym splitem, przez siebie ulozonym. Bez celow, bez wiekszych efektow. Bylem jednym z tych kolesi co przychodzi w klapkach zrobic klate a nog nie cwiczylem bo na #!$%@?? :) Plusem byla jedynie regularnosc bo 3-4 w tyg. Od roku jade fbw i bardzo polubilem przysiady dzieki wpisom bertiego i
  • Odpowiedz