Kruca. Ja wiem, że 90% różowych pasków, w tym ja to obok logiki nawet nie stało, bo w większości takie maniany odpierdzielamy, że masakra, ale jak czasami widzę niektóre wypociny niebieskich pasków, to mi się kosa w kieszeni otwiera. A więc do rzeczy.
Mam takiego "znajomego". Chłop 25lvl, gruba, spasła, kucowata świnia z ciągle tłustymi włosami, szczera prawda, ale taki 3/10. Obowiązkowo fedora na łbie i n-----------e wszystkim o swoim mega ateźmie i tym, że jest jedyną uświadomioną jednostką ( ͡°͜ʖ͡°). Jeśli chodzi o sprawy towarzyskie, to koleś jedyne co robi, to narzeka jak to ciągle jest w friend-zone. Na żywo, na FB, czasami smsa wyśle (ale po c--j, skoro praktycznie ze sobą już nie gadamy). Serio. Nic tylko "baby to chuje", bo albo go jakaś kolejna laska do friend zone dała, albo inna woli spotykać się z "tym chujem z drugiej grupy" (a ten "c--j" to normalny zadbany typ) itp.
Kiedyś, gdy jeszcze go bardziej lubiłam, to mu nawet wielokrotnie sugerowałam, żeby wziął się za siebie. Niech idzie na siłownie i schudnie trochę (ma większe c---i niż ja), niech zmieni te wytarte i wyblakłe, 5-letnie koszule na coś normalnego, niech wykombinuje nowe tematy rozmowy, bo ciągłym narzekaniem na siebie nie plusuje. Ale nie.... jeszcze dostałam o------l, że jestem jak inne, bo tylko o wyglądzie myślę. No przepraszam k---a bardzo, że zachowuje się jak normalny człowiek i też chcę, żeby druga osoba jakoś wyglądała, a nie jak lump, który wylazł z lasu.
Ostatnio koleżanka (5/10) próbowała coś do niego zarywać, choć nie wiem po co, no ale dobra. Koleś ją spławił i stwierdził potem na FB, że on to ma p--------e życie, bo tylko go pasztety i kaszaloty zaczepiają, a te naprawdę piękne dziewczyny to tylko friend zone. Ja pier... . Typ wygląda jak świnia, ale tylko by się z królewnami zadawał. To tak trochę jak ten student bez doświadczenia, który by chciał od razu 6 tyś zarabiać.
Rada do tej osoby, którą opisałam teraz. Wiem, że siedzisz na wypoku i ciągle mirkujesz, więc słuchaj.
@spierdzielina: Zawyżona samoocena prowadzi także do, niekiedy panicznego, strachu przed porażką, strachu przed byciem ocenionym gorzej lub inaczej, niż sam uważa. Prowadzi do irracjonalnego perfekcjonizmu, zawyżonych wymagań wobec siebie. W efekcie taka osoba boi się i nie robi nic.
@spierdzielina: Zawyżona, gdyż strach wynika z obawy przed stratą. Zaniżona jest wtedy, gdy ktoś myśli np. że nie jest wart czegoś albo się do czegoś nie nadaje.
Tak czy inaczej, aby wyjść z przegrywu trzeba coś robić w stronę wyjścia. Nie stać.
@nnogi: niby przed stratą czego? Ludzie z zawyżoną samooceną mają wszystko w dupie i uważają się za pępek świata. To ci z zaniżoną samooceną się tak przejmują.
@spierdzielina: Przed stratą maski, którą noszą. Bardzo wielu ludzi uważa się za lepszych, niż w rzeczywistości są i czasem panicznie boją się sytuacji, w których może się okazać jacy to są w rzeczywistości. Tak samo ma wielu ludzi, którzy boją się wyjść do ludzi, bo właśnie boją się, że ludzie ich ocenią i pokażą im jak wiele gówna w nich jest. Straciliby wtedy swoje wyobrażenie o sobie, które stawia
@mraauuu: Tak ale nie wyszlo :D nie no jak widze takiego kuca z przetluszczonymi wlosami, fedorą i koszulce jakiego Behemota to wiem ze to bedzie zly czas. Domyslam sie ze wiekszosc z #tfnogf tak wyglada o nazywaja kobiety k-----i, ale nawet faceci nie chca sie z nimi zadawac.
@gloria-teotho: Jako 3/10 czuje się obrażony porównaniem do takiego gościa. Nie śmierdzę, nie jestem gruby, fryzjer raz w miesiącu obowiązkowo a i ubrać wydaje mi się, że potrafię. No ale jednak
Ostatnio koleżanka (5/10) próbowała coś do niego zarywać, choć nie wiem po co, no ale dobra. Koleś ją spławił i stwierdził potem na FB, że on to ma p--------e życie, bo tylko go pasztety i kaszaloty zaczepiają, a te naprawdę piękne dziewczyny to tylko friend zone
@gloria-teotho: Klaps w dziąsło się za takie coś nalezy. XD
@gloria-teotho: z babami i z facetami jest taka sama sytuacja, osoba, która tak ciągle narzeka jest mega brzydka albo mega s---------a... taka jest prawda. Faceci to chuje, baby to chuje, zerknijcie kto tak mówi? Paszteciarze i zjeby mózgowe. Sad but true.
@lsnazr: albo ludzie którzy swoje przez #rozowepaski przeszli. Człowieka kształtuje doświadczenie. Jeżeli ktoś przez całe życie był upokarzany itd przez kobiety to wiadome, że będzie miał takie podejście.
Często źle odbieracie sygnały, albo mówicie, że kobieta się mota w zeznaniach czy mówi niezrozumiałe rzeczy. I to jest wyraźny sygnał, że chce to skończyć, tylko nie bardzo jej wychodzi wymyślenie drogi jak to zrobić, żeby kogoś nie urazić i żeby nie wyjść oficjalnie na "tą złą".
@Arrival: Nie wierzę! Wreszcie któryś na to wpadł!
Mam takiego "znajomego". Chłop 25lvl, gruba, spasła, kucowata świnia z ciągle tłustymi włosami, szczera prawda, ale taki 3/10. Obowiązkowo fedora na łbie i n-----------e wszystkim o swoim mega ateźmie i tym, że jest jedyną uświadomioną jednostką ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeśli chodzi o sprawy towarzyskie, to koleś jedyne co robi, to narzeka jak to ciągle jest w friend-zone. Na żywo, na FB, czasami smsa wyśle (ale po c--j, skoro praktycznie ze sobą już nie gadamy). Serio. Nic tylko "baby to chuje", bo albo go jakaś kolejna laska do friend zone dała, albo inna woli spotykać się z "tym chujem z drugiej grupy" (a ten "c--j" to normalny zadbany typ) itp.
Kiedyś, gdy jeszcze go bardziej lubiłam, to mu nawet wielokrotnie sugerowałam, żeby wziął się za siebie. Niech idzie na siłownie i schudnie trochę (ma większe c---i niż ja), niech zmieni te wytarte i wyblakłe, 5-letnie koszule na coś normalnego, niech wykombinuje nowe tematy rozmowy, bo ciągłym narzekaniem na siebie nie plusuje. Ale nie.... jeszcze dostałam o------l, że jestem jak inne, bo tylko o wyglądzie myślę. No przepraszam k---a bardzo, że zachowuje się jak normalny człowiek i też chcę, żeby druga osoba jakoś wyglądała, a nie jak lump, który wylazł z lasu.
Ostatnio koleżanka (5/10) próbowała coś do niego zarywać, choć nie wiem po co, no ale dobra. Koleś ją spławił i stwierdził potem na FB, że on to ma p--------e życie, bo tylko go pasztety i kaszaloty zaczepiają, a te naprawdę piękne dziewczyny to tylko friend zone. Ja pier... . Typ wygląda jak świnia, ale tylko by się z królewnami zadawał. To tak trochę jak ten student bez doświadczenia, który by chciał od razu 6 tyś zarabiać.
Rada do tej osoby, którą opisałam teraz. Wiem, że siedzisz na wypoku i ciągle mirkujesz, więc słuchaj.
Zaniżona jest wtedy, gdy ktoś myśli np. że nie jest wart czegoś albo się do czegoś nie nadaje.
Tak czy inaczej, aby wyjść z przegrywu trzeba coś robić w stronę wyjścia. Nie stać.
Komentarz usunięty przez autora
Domyslam sie ze wiekszosc z #tfnogf tak wyglada o nazywaja kobiety k-----i, ale nawet faceci nie chca sie z nimi zadawac.
@gloria-teotho: Klaps w dziąsło się za takie coś nalezy. XD
Wiem, że to nic nie wnosi do dyskusji, ale musiałam:)
Komentarz usunięty przez autora
@Arrival: Nie wierzę! Wreszcie któryś na to wpadł!