Aktywne Wpisy
wykop +34
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
Reepo +1090
O, już wiem czemu wprowadzono listę słów zakazanych przez reklamodawców XD @mickpl spodoba ci się XD
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Czy użyte przez nią słowo "raczej" oznacza, że nie jest to ostateczna decyzja i dalszy rozwój sytuacji zależy od tego, co jej odpiszę? Że jak napiszę dłuższego SMS-a, to jeszcze sobie popiszemy i może zechce się spotkać, a jak napiszę SMS-a niosącego treść "jak nie chcesz się spotkać, to s--------j", to już będzie definitywny koniec?
#foreveralone #przegryw #tfwnogf #zwiazki #rozowepaski #friendzone
@30LP: XD
Zależy jakie pytania. Może dziewczynie coś wypadło a ty już kupe robisz
Nie chcę opisywać dokładnie całej sytuacji, a tym bardziej wklejać treści tego SMS-a, bo może przegląda mirko i mogłaby przypadkiem trafić na ten wątek.
Byliśmy umówieni na trzecią randkę, ale ona ją odwołała kilka godzin przed. Ja oczywiście nie panikowałem jeszcze, bo dzień wcześniej pisaliśmy na #badoo i było miło, a ona sama nawiązywała do nadchodzącej trzeciej randki. Wydawało mi się, że jest to tylko kwestia przełożenia spotkania na inny dzień. Napisałem, żeby zaproponowała jakiś inny odpowiadający jej termin. Nie odpowiadała kilka dni. Napisałem więc drugi raz, czy w ogóle jeszcze będzie się chciała ze mną spotkać. Odpisała to, co napisałem we wpisie. Co ciekawe, nie napisała "nie chcę" lecz "nie