Aktywne Wpisy
WielkiNos +423
Nie ma większego triggera na lewaczki niż wstawienie insta atrakcyjnej kobiety, która urodziła 5 dzieci i napisanie kilku miłych słów. Następuje totalna wścieklizna.
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
reddin +379
Nie udało się. Miał być everesting ale okazało się że jestem głupi, nie zmieniłem kół na normalne. Zostawiłem carbonowe stożki i zjechałem całe klocki hamulcowe na zjazdach. Dodatkowo zapomniałem miski przygotowanych owoców i zostawiłem je w lodówce. Ostatecznie zrobiłem tylko 3568m i 118km. Cały czas starałem się utrzymywać w niższych strefach tętna i podjeżdżało mi się bardzo dobrze. Nie jestem w stanie ocenić czy dałbym radę dociągnąć do 9tys metrów, ale było to nie możliwe ze względów technicznych. Najgorsze były zjazdy w nocy z prędkością 60kmh, oddajesz swoje życie urządzeniu. STRAVA - Trasa, wykresy i wszystko inne: https://www.strava.com/activities/319256949
Nie zamierzam się poddawać, i tyko gdy będę miał wolne zrobię powtórkę. Moja pewność siebie trochę ucierpiała dlatego w przyszłości będę udostępniał tylko udane "wybryki", i ie będę się witał z gąską.
Głupio mi że dostałem aż 200 plusów, i najchętniej usunąłbym konto, ale wiem że to niczego nie zmieni.
#rowerowyrownik
Do błędów dopisz porę startu. Tak wielki wysiłek wymaga kilku godzin snu przed. Jazda na żywca po całym dniu aktywności jest zabójcza dla ciała, ale przede wszystkim dla głowy. Mniemam, że to był główny powód kryzysu.
Skoro zajechałeś klocki, to polecam swissstopy do karbonu (~100 zł komplet przód+tył).
Everesting to ile w końcu ma
Rides must be full ascents each time (Strava segments or the accepted ‘traditional’ route will generally be the best guide for this. You can’t commit to a combination of full and half laps). Acceptable is a shorter segment of a climb if it is recognised in its own right. If in doubt, ask.