Wpis z mikrobloga

@Zyd_Suss: wiesniactwo to jest jak jakiś debil dorwie się cb i #!$%@? o bzdetach zaklucajac 19 kanał. Cb jest fajnym sposobem na rozpoznanie trasy i szukaniu jakiś dziwnych miejsc (jak jeszcze nawigacja ich nie ogarnia) do tego proponuje zainstalować #yanosik + #mapygoogle w swoim telefonie.
Powtorze jeszcze raz, bo sie chyba nie rozumiemy.

@Zyd_Suss: No niestety... Ty jesteś człowiek sukcesu, my robole, więc się nie rozumiemy...

Mozna jezdzic i jezdzic. Wszelkiej masci napinacze w mercach beczkach i inne chamstwo w starych audicach 80 ma te radia

Oni też robią kupę. Czy to znaczy, że Ty jej nie robisz?

Stad te bluzgi typu "Szerokosci Mobilku, czy droga czysta na wysokosci Opoczna, bo bym se #!$%@? przygrzal swoja
Dzieki Krzychu, ale na na mojego 5s nie ma yakiegos yanosika w apple store, w sumie nie wiem, bo jestem podlaczony do apple id w deutschland

@Zyd_Suss: 5s pasuje do 11 letniego volvo?
Widzisz.. nadgryzione jabłko nawet Yanosika nie ma... Przykre :) Ale ludzie sukcesu nie potrzebują Yanosika... Bo są podłączeni w deutschland... Muszę przyznać, dawno już nie spotkałem tak ciekawego osobnika jak Ty :) Pisz pisz, śmiało, chętnie poczytam, co
@husky83: Gosciu, odwal sie ode mnie. Prosze cie o to. Czepiasz sie mojego auta, czepiasz sie mojego telefonu, czego sie jeszcze bedziesz czepial? Moze tego, ze nie glosuje na Korwina?

Mam swoj wierny swiat przyzwyczajen i sukcesow. Nikomu niczego nie zazdroszcze i nie pozwalam sobie wejsc na glowe. Co ty masz lepszego ode mnie, co? Pewnie jestes tym glosnym chamem z cd radiem, ktory tylko klnie w tym radio, bo co
@Zyd_Suss: brawo kolego. Widzę, że osiągnąłeś coś w życiu. Jesteś kimś. Wszedłeś na poziom nie osiągalny dla niższego gruntu społecznego z wykop.pl. Nie przejmuj się, rób. Ten jad to z zazdrości. Powodzenia życzę
@Zyd_Suss: wybacz, że dopiero teraz zaszczycę Cię swoim komentarzem :)

Gosciu, odwal sie ode mnie. Prosze cie o to. Czepiasz sie mojego auta, czepiasz sie mojego telefonu, czego sie jeszcze bedziesz czepial?

Ojej.... naszczekał, naszczekał, a jak ktoś inny szczeknął, to podkulił ogon i uciekł..
Człowieku, przecież Ty zacząłeś pajacować, że kim to Ty nie jesteś bo masz stare Volvo, iphona i garnitur, ja Cię tylko uświadamiam, że to nie ma