Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +540
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#pytanie #takaprawda #oswiadczenie #motoryzacja
@Zyd_Suss: No niestety... Ty jesteś człowiek sukcesu, my robole, więc się nie rozumiemy...
Oni też robią kupę. Czy to znaczy, że Ty jej nie robisz?
@Zyd_Suss: 5s pasuje do 11 letniego volvo?
Widzisz.. nadgryzione jabłko nawet Yanosika nie ma... Przykre :) Ale ludzie sukcesu nie potrzebują Yanosika... Bo są podłączeni w deutschland... Muszę przyznać, dawno już nie spotkałem tak ciekawego osobnika jak Ty :) Pisz pisz, śmiało, chętnie poczytam, co
Mam swoj wierny swiat przyzwyczajen i sukcesow. Nikomu niczego nie zazdroszcze i nie pozwalam sobie wejsc na glowe. Co ty masz lepszego ode mnie, co? Pewnie jestes tym glosnym chamem z cd radiem, ktory tylko klnie w tym radio, bo co
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zyd_Suss: chyba mózg Ci się zwarzył przez to całe wykrztałcenie XD
@break90:
@Zyd_Suss: ( ͡° ͜ʖ ͡°) żebyś się nie zdziwił
poza tym V50 to przecież Focus, prawdziwe Volva odeszły wraz z pojawieniem się nowego nazewnictwa
Ojej.... naszczekał, naszczekał, a jak ktoś inny szczeknął, to podkulił ogon i uciekł..
Człowieku, przecież Ty zacząłeś pajacować, że kim to Ty nie jesteś bo masz stare Volvo, iphona i garnitur, ja Cię tylko uświadamiam, że to nie ma