Wpis z mikrobloga

Ha! Pierwszy update mojej gry w #libgdx na #ios bez problemu przeszedł przez Apple Review. Trwało to tylko 9 dni. ( ͡ ͜ʖ ͡) Powoli ogarniam jak sprawnie łączyć libgdx do portu iOS. Czas kiedyś przysiąść również do portu WP... ale nie dzisiaj. :D

Update zawiera:
- practice mode, w ktorym mozna zwolnic utwor (oraz jestesmy niesmiertelni),
- retry pop-up,
- pogrubiona pieciolinia, bo niektorym przeszkadzala taka cienka

Ten sam update jest dostępny na Google Play już od ponad tygodnia.

Update powinien być dostępny do 24h w iTunes.
Z tej okazji mały #konkurs #rozdajo wśród plusujących. :D 5 kodów promocyjny do płatnej wersji iOS (aktualnie jest tylko płatna, ale myślę, by zrobić za jakiś czas również darmową opcję z reklamami jak w przypadku androida) rozlosuję wśród plusujących.

#gry #gamedev #notefighter #mattzagranico
JavaDevMatt - Ha! Pierwszy update mojej gry w #libgdx na #ios bez problemu przeszedł ...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JavaDevMatt: Szkoda, że mój złom ma problemy i wiesza się przy odpaleniu tej gry :) Ale czego oczekiwać po 4 letnim andku ;) Takie moje uwagi które może przemyślisz:
- w practice mode mógłbyś dać dwie opcje: grę bez czasu z nieśmiertelnością(to co wprowadziłeś) , oraz czystą klawiaturę do improwizowania bez nut itp.
- dodaj jakiś utwór Chopina (wiem , że nie ma nic tak charakterystycznego jak np. Beethoven, ale
  • Odpowiedz
@FraMat: wiecej utworow za jakis czas :D miejsce dla Chopina tez sie pewnie znajdzie
@k_mil: planuje dac opcje wybierania pomiedzy notacji z H lub B, ale tlumaczyc gry nie planuje. Musialbym bawic sie z wielkoscami czcionek na buttonach np. "how to play" na "jak grac w gre" itp. za duzo zachodu, a wartosc dodana minimalna, bo glowna grupa docelowa gry i tak zna angielski.
  • Odpowiedz