Wpis z mikrobloga

Trochę moich przemyśleń z różnych plotek które słyszę o #transfery .
Wyraziłem tutaj kilka swoich opini, gdzie żaden transfer tak na prawdę nie jest pewniakiem, a o takich zespołach jak Manchester sporo się słyszy podczas transferu, ale często nie wychodzi nic. Jest dużo więcej plotek, ale one mi do głowy akurat nie wpadły, więc jeśli troszkę wam się spodobało co piszę i chcielibyście bym podczas okienka relacjonował i opiniował ( o ile będe się znał) to dajcie znać i założę wtedy tag. :)

#pilkanozna #chelsea #manchesterunited #realmadryt #juventus #atletico
  • 19
@flejwaflejwaplejapleja: Nie sugeruje, że nie radzi, sugeruje, że Falcao może być strzałem w kolano, a teraz po zakończeniu kariery przez Drogbę i ciągle kontuzje jego potrzebują mocnego zmiennika. Jest Remy niby ale na rezerwie prawdopobnie dalej będzie.
@Keygan: Garay gra w Zenicie.

Khedira w Juventusie to "done deal".

Higuain w Anglii...Nie wiem czy to dobry pomysł. Nie jest jakimś mistrzem w grze tyłem do bramki i w powietrzu, raczej dobrze sobie radzi kiedy ma sporo wolnej przestrzeni.
@burbur: No ja też Falcao niezbyt, a Solanke zasługuje, ale biorąc pod uwagę kontuzje Costy bym Remiego jako głównego napastnika nie dawał, dobrze gra ale nie ogarnąłby chyba ciągłych gier przez pełen czas nawet przy zmianie przez Solankę.