Aktywne Wpisy
Duza-fajka +433
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
A mówiąc potwora mam na myśli sos ACID** (ง'̀-'́)ง
Jesz pierwszy kęs... czujesz lekką słodkość i kopa... ogromnego kopa, tak 150 000 SHU. Ale to nie jest jego ostatnie słowo, o nie nie...
Przełykasz, myślisz meh nie jest tak źle mija 30-60 sekund i JEB zaczyna się jazda! Ból języka, ogień na podniebieniu i ból ust... I to trwa nawet 7-10 minut. Później jak zaczyna się wypalać, spocony z załzawionymi oczami i cieknącym nosem cieszysz się, że to już koniec. I nastaje euforia... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zjadłem wczoraj tortille z kurczakiem, dodałem ser żółty, który łagodzi kapsę, trochę majonezu i dwie małe łyżeczki Acid'a. Tortilka jarała mocno. Po zjedzeniu czuć pieczenie nawet w żołądku (tak. po dwóch łyżeczkach), ale to nic w porównaniu z tym co działo się dziś...
Chcecie zobaczyć co to znaczy 300 000 SHU? Będzie okazja, bo zrobię #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) (szczegóły później)
A i przepis znajdziecie wkrótce pod #goomowesosy
#chilihead #chili #gotujzwykopem #papryczki
@rolnik_z_klimontowa: @Linden: @Dr_Snaut: @piotras-85: @basssiok: @Marcinowy: @Adass: @danoxide: @Saute: @TOTYLKO_JA: @empeash: @Jutraniema: @rozowy_dzban: @ninetyeight: @jestem-tu: @Patt_: @WujekOprawca: @Rain_: @PROstak: @jednakwiecejniz14sekund:
a co do problemów to w sumie mam czasem lekkie napady tachykardii ale jakoś jeszcze nawet tajskie specyfiki jedzone w Bangkoku mnie nie zabiły... a mają k------o ostrą kuchnię.
@goomowy: #c-----------l
Mam kumpla który p------i, że nie może znaleźć nic ostrego i wszystko jest za łagodne. Dałbym mu popalić.