A może by tak wszystko p--------ć i wyjechać w Bieszczady? Niech mi tylko przepowiedzą tydzień dobrej pogody (a powoli zaczyna się taki zapowiedać) to pakuję sakwy i rozpoczynam sezon wypraw rowerowych.
@metaxy: spoko, będę wdzięczny. Na razie mnie lekko ogranicza alergia, wyruszę jak się z nią uporam. Na pw mógłbyś podać dokładniejszy adres to sobie skoryguję trasę.
@hqvkamil: koło Leska? Między tymi noclegami mam jakieś 100km, także jeśli nie będę mocno cisnąć to mógłbym skorzystać akurat z obu. W każdym razie dam znać przed wyjazdem z Krk i będąc już w pobliżu, bo będę przejeżdżać tuż obok ciebie około trzeciego/czwartego dnia.
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡°ʖ̯͡°) #tinder #podrywajzwykopem
Niech mi tylko przepowiedzą tydzień dobrej pogody (a powoli zaczyna się taki zapowiedać) to pakuję sakwy i rozpoczynam sezon wypraw rowerowych.
Jak ktoś zainteresowany, a jeszcze nie obserwuje #faszystanarowerze to polecam :]
#bieszczady #gory #wyprawyrowerowe #rower
Może mi się przydać, w tej okolicy szacuję nocleg nr 4.