Aktywne Wpisy
BlackBlack +84
Dzisiaj w nocy zmarła moja dziewczyna. Miała wypadek samochodowy. Pogotowie przyjechało bardzo szybko. Reanimowali ją 40 minut, ale nie udało się. Nie umiem sobie z tym poradzić. Umarłem razem z nią.
Jak sobie myślę, że ona teraz jest gdzieś tam sama, że już nie będę mógł jej pomóc, że już nigdy nie zasnę obok niej, że już nigdy nie obudzi mnie całusem w czoło, że już nigdy nie zrobię jej tostów z
Jak sobie myślę, że ona teraz jest gdzieś tam sama, że już nie będę mógł jej pomóc, że już nigdy nie zasnę obok niej, że już nigdy nie obudzi mnie całusem w czoło, że już nigdy nie zrobię jej tostów z
Dafiq +8
Chlop bedzie w domu #!$%@?ł hantlami wazacymi 10kg, mozna cos nimi osiagnac??? I bede jadl ze 110g bialka na dzień. Jestem poczatkujacy na klate max to 75kg
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
#przegryw
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
#przegryw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hej mirki i mirkówny. Mam jeden bilet do oddania do teatru wybrzeże na http://www.teatrwybrzeze.pl/spektakle/broniewski
Wygrałem dwa ale jeden się zgubił więc pewnie będzie można dokupić (albo dogadać się) w dniu spektaklu żebyście mogli iść z kimś ;)
Jak ktoś jest zainteresowany to dajcie znać :)