Wpis z mikrobloga

[ #wiedzmin #wiedzmin3 ]

Może jednak wyślą kod przed północą? :P

Aktualny status

18.05.2015 08:51

Umieszczona w Paczkomacie (odbiorczym)
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gappaz: Zależy jaką wysyłkę wybierałeś, ale powinni gdzieś dawać jakiś status zamówienia.

@cambiasso: Kody mają zostać rozesłane krótko po północy, Inpost ma pewnie jakiś automat do tego. Jak zamawiałem GTA V z muve to chyba 5 minut po północy dostałem smsa.
  • Odpowiedz
@KORraN: wybrałem paczkomat... zdziwisz się ale info od agito nie ma do dzisiaj. Tylko standardowe maile z allegro, że kupiłem przedmiot, wybrałem sposób dostawy i że dostali kasę... nic więcej, a zamawiałem w marcu... Podejrzewam, że przytną w c---a i gra dojdzie jutro... tragedia się nie stanie, ale negatywa za brak jakiegokolwiek kontaktu i tak wystawię...
  • Odpowiedz
@KORraN: przebicie się na infolinii do agito graniczy z cudem w piątek próbowałem 3 razy dzisiaj już 2 i za każdym razem wiszę po 4-5 minut i i tak się nie połączę. Na maile nie odpisywali już od momentu zamówienia bo zaraz po tranzakcji pisałem w sprawie dostawy...
  • Odpowiedz
@Gh0st: teraz widzę, że sklep z lutego zniknął i w jego miejsce jest nowo otwarty 20.04.2015... na szczęście mam maile... oczywiście możliwość wystawienia komentarza poszła się j---ć...
@KORraN: oczywiście strona przedmiotu przeniesiona do archiwum... wcześniej były informacje tu na wykopie, że z agito gra będzie do odebrania o północy...
  • Odpowiedz