Aktywne Wpisy
TwojHimars +124
Pamiętam jak było w 2015 roku. Było tanio w sklepach. Benzyna była po 4,30 zł. Mieszkanie 3-pok w Krakowie kosztowało 230 tys. zł. Inflacja 1-2%. Dotacje TVP w wysokości 150-250 mln rocznie. Kompromis aborcyjny. Nowe auto za 25 tys. zł, w wypasionej opcji za 50. Wynajem kawalerki za 800 zł. Kredyty hipoteczne 4,5% RRSO. Dymisje w rządzie za pierdoły.
#bekazpisu #bekazpodludzi
#bekazpisu #bekazpodludzi
vartan +68
Dziś typ z konfy na antenie TVN na pytanie o koalicję z PiS odpowiedział: "chcemy realizować nasz program".
Do tej pory było zawsze: "nie wejdziemy w koalicję z PiS".
Myślałem, że zwolennicy konfy dowiedzą się dopiero po wyborach, że zostali zrobieni w chxxja.
A tymczasem już teraz beniz prawie po jajka w gardle, a oni nadal się łudzą, że konfa idzie obalać rząd z 9% :)
#bekazkonfederacji #konfederacja #bekazpisu
Do tej pory było zawsze: "nie wejdziemy w koalicję z PiS".
Myślałem, że zwolennicy konfy dowiedzą się dopiero po wyborach, że zostali zrobieni w chxxja.
A tymczasem już teraz beniz prawie po jajka w gardle, a oni nadal się łudzą, że konfa idzie obalać rząd z 9% :)
#bekazkonfederacji #konfederacja #bekazpisu
Idzie taki menel z kebabem drugi do niego mówi alleluja a tamten na całe gardło się drze AHHHHHHHH!!!!
Potem zobaczył że palę to wystartował do mnie - daj pan peta.
Patrzę na jego mordę, jakieś #!$%@? tatuaże więzienne -nie mam, powiedziałem i odszedłem spory kawałek dalej.
Potem się namawiał z innymi śmierdzielami patrząc na mnie, więc #!$%@?łem z powrotem do środka.
Od dzisiaj na papierosa chodzę wyłącznie na parking dachowy, mam dość tych #!$%@? patoli!
#zule #galeriakrakowska #krakow #patologia #gorzkiezale #oswiadczenie #wiecejtagowniepamietamzawszystkiezaluje
Komentarz usunięty przez moderatora
Pracujesz w Galerii Krakowskiej?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu