@GoldenReign: jak pracowałam daawno temu w Galerii Krakowskiej i paliłam papierosy, to zawsze miałam z nimi ten sam kłopot. Później na szczęście dowiedziałąm się o palarni pracowniczej :]
@GoldenReign: jestem za ostatecznym rozwiązanie kwestii żulowskiej. Przydałby się obozy pracy, w których żule mogłyby same zapracować na fajki i jabole
@GoldenReign: ja ostatnio znowu zacząłem spotykać na dworcu zachodnim w warszawie gościa zbierającego na bilet gdzieś tam, już od ponad 3 lat zbiera, więc może niedługo uzbiera na bilet na Marsa.
@UlfNitjsefni: Taki gość około 45 lat, ogolony, schludnie ubrany? Kiedyś mnie dwa razy zaczepił jednego dnia, a jak mu przypomniałem, że już prosił o kasę to się uśmiechnął i powiedział "jakoś trzeba zarabiać"
#edukacja #szkola #chwalesie Takie świadectwo mi synek przyniósł w tym roku na koniec 6 klasy. No niestety z wfem sobie obniżył średnią, ale chłopak jest taki, że nie prosi się o szóstkę dla idealnej średniej. Nie jest asem sportu, ale nie można być dobrym we wszystkim. Dumny jestem z niego.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Idzie taki menel z kebabem drugi do niego mówi alleluja a tamten na całe gardło się drze AHHHHHHHH!!!!
Potem zobaczył że palę to wystartował do mnie - daj pan peta.
Patrzę na jego mordę, jakieś #!$%@? tatuaże więzienne -nie mam, powiedziałem i odszedłem spory kawałek dalej.
Potem się namawiał z innymi śmierdzielami patrząc na mnie, więc #!$%@?łem z powrotem do środka.
Od dzisiaj na papierosa chodzę wyłącznie na parking dachowy, mam dość tych #!$%@? patoli!
#zule #galeriakrakowska #krakow #patologia #gorzkiezale #oswiadczenie #wiecejtagowniepamietamzawszystkiezaluje
Komentarz usunięty przez moderatora
Pracujesz w Galerii Krakowskiej?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu