Aktywne Wpisy

maikeleleq +25
Ktoś by pomyślał że dobra cena i w sumie okazja, w miarę sportowe auto z młodego rocznika i z napędem na cztery koła, ale haczyk zostawiam wam w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja #samochody #audi
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
RepeatPlease +5
Chat GPT twierdzi że za dwie czekolady zapłacę 10.07zl, czy jest ktoś kto kupił dwie i może rozszyfrować ostateczną cenę 🤣 #biedronka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Żeby zmienić sytuację trzeba przetransformować PO i PiS od środka, tak jak próbuje to zrobić np. Tea Party w USA. Jak myślicie ile czasu potrwa nim na listy PO i PiS zostaną dopuszczeni uczciwi ludzie, którzy pragną zmian w Polsce i nie będą pracować na rzecz swoich kolesi?
#korwin #kukiz #jow
Jakich list? Po za tym chyba o to chodzi, żeby nie było takiej kontroli.
@ex-03: mówię o obecnych, najbliższych wyborach :) Kukiz będzie musiał w parę miesięcy zbudować struktury, przecież nie prześwietli wszystkich, którzy będą chcieli startować z jego list, ani - tym bardziej, nie będzie ich weryfikował "ideowo", bo nie ma na to czasu.
A na jego listy już chcą się pchać ludzie z Partii Razem oraz byli działacze
@ex-03: tak
taki artykuł Tomasza Lisa z dziś, odnośnie tego co mówiłem
Nie miałem czasu, żeby dokładnie się przyjrzeć temu rozwiązaniu. Wydaje się być dobre, co mnie zresztą nie dziwi, jednak Kukiz ma jako jedyny szanse na drugą turę. Co dla mnie wydaje się kluczowe i zdziwiony jestem, że Korwin nie przekazał swojego poparcia. Przecież JOW to duża szansa