Wpis z mikrobloga

Beka z kucy. Jak Korwin z-----ł Boniemu to hurr durr krul taki słowny hurr durr pierwsza spełniona obietnica wyborcza. A teraz jak za przeproszeniem "w-----ł" Kukiza, mimo że wcześniej mieli między sobą jakieś ustalenia to nagle "mondry krul, doprze muwił, kukis dziecko puacze motzno".
Podobnie z tymi kibicami, też beka. Do górników by strzelał ale kibiców broni.. BŁAGAM.
Do Korwina czuje coraz większą niechęć mimo, że jeszcze rok temu stałem pod sceną na jednym z jego wieców.
Dorzucę jeszcze tylko zdjęcie, które komentarza nie wymaga

#korwin #krul #kukiz #debata #polityka #kuce #wybory
Efeljot - Beka z kucy. Jak Korwin z-----ł Boniemu to hurr durr krul taki słowny hurr ...

źródło: comment_i6ibqAGe2CrthvO8rsaKmYv0wZOKs9ZB.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Efeljot: no właśnie "jakieś" tylko nie wiadomo jakie. Bo jeżeli umówili się że gdy wejdą do sejmu z jednej listy to będą głosować za JOW-ami umowa nie została zerwana, bo nie weszli z jednej listy. Kukiz jest niestety doktrynerem, nieważne czy coś pomoże czy nie "wprowadźmy bo już powiedziałem". Korwin nawet nie jest takim doktrynerem bo w wywiadach przyznaje że jeżeli likwidacja podatków dochdowych i obniżka vat ma oznaczać rozwalenie
  • Odpowiedz
@Efeljot: Ta część umowy została dobrowolnie, obustronnie rozwiązana, co sam Kukiz przyznaje. Pytanie tylko kiedy została rozwiązana. No i też druga kwestia skąd pewność że Kukiz by się nie wycofał i poparł Korwina? Pamiętasz jak mówił na swoim facebooku gdy przegrywał w sondazach z #jkm że "nie mogę współpracować z takimi ludźmi"? Potem zaczął górować w sondażach i nagle znowu zapragnął współpracować.
  • Odpowiedz