Wpis z mikrobloga

Co jakiś czas będę się tak ogłaszał- jak ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt pw, a jak nie, to skrolluj dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Odwiedzając takie strony jak wp, onet, spidersweb, natemat dostaję raka. Nie tylko przez głupotę artykułów, ale również ich twórców. Zastanawiam się jakim prawem te serwisy są popularne i jakim prawem taki idiota może babrać się "dziennikarstwem".

Moja propozycja brzmi: stwórzmy konkurencję. Co proponuję z mojej strony:

- Zaprojektowanie strony lub zlecenie projektu komuś innemu jeśli mój będzie do bani (chyba że sam czujesz że jesteś w tym dobry)
- Budżet na kampanię reklamową- dość znaczny, nie chcę podawać konkretnej sumy bo może się zmieniać, ale na początek jest to >1500 zł z mojej strony
- Pisanie felietonów i artykułów
- Pozycjonowanie (samemu + zewnętrzna firma)
- poświęcenie

Czyli innymi słowy jeśli chcesz się przyłączyć do zespołu, wystarczy że będziesz pisał :) Nie wymagamy ukończonych studiów dziennikarskich, jedynie poprawnej składni zdania i pasji w tym co robisz. Pisać możesz na praktycznie każdy temat.

Co dostaniesz wzamian?

- Nie chcemy obiecywać złotych gór i zarobków- serwis ma przede wszystkim przyciągać rzeszę ludzi, potem pieniądze przyjdą same. Ale jak już przyjdą, profitów adekwatnych do twojej pracy nie zabraknie, a i na bonusa starczy :)

Proszę zgłaszać się na pw. Chciałbym aby pisały tylko osoby, które gotowe by były na napisanie min. 5 tygodniowo dobrej treści artykułów/felietonów.

Szczegóły zawierające informacje na temat charakteru strony odeślę zainteresowanym na pw. Na razie jest nas trójka i wiemy co robimy, a prowadzenie stron internetowych to nasza pasja! Więc spodziewamy się sukcesu.

#webmastering #stronywww #dziennikarstwo #blog
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach