Aktywne Wpisy
jmuhha +49
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
WujaTHC +209
Tak patrzę na zoomerów w robocie to przypominają mi się moi rodzice - pisanie na klawiaturze jedną ręką i zazwyczaj jednym palcem, włączanie i wyłączanie kapsloka żeby napisać jedna wielką literę, nieużywanie jakichkolwiek skrótów klawiszowych tylko prawy myszki, kopiuj, prawy myszki, wklej xD Smartfonizacja społeczeństwa widzę idzie pełną parą xD. Jedyna nadzieją w gejmerach komputerowych bo oni wiedzą o co chodzi w życiu......
#korposwiat #pcmasterrace
#korposwiat #pcmasterrace
Co można zrobić w weekend przed maturą? Zainwestować w spd i jeździć :c
Swoją drogą muszę wymienić oponę, bo już ~4 dętka mi poszła .. Polecicie jakąś do ~100zł. do tej pory miałem cst traveller 700x40c. Przednia trzyma się bez problemu, ale tylna zaczęła sprawiać problemy i mimo że sprawdzałem x razy czy nic w niej nie ma to ciągle przedziurawia mi się dętka od jej strony ..
Zastosowanie to w jakiś 80% asfalt i ścieżki rowerowe, a reszta to polne drogi i lasy.
87-2=85
#rower #100detek
#rowerowyrownik
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
@tullsta: @Hajak: Również polecam Schwalbe Marathon Plus. Z tym, że ja korzystałem z wersji dla MTB ale opony zacne.
Z minimalnie lżejszych są Marathon Deluxe (575 gram w 38C) tyle, że one już mają klasę 5 wytrzymałości.