Aktywne Wpisy
sandilinka +36
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
Lewusx +49
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Dzisiejszy poranny szybki wypad do lasu, aby trochę pokręcić zanim spanie deszcz. Wyjechałem o 8 rano w bluzie, ale okazało się, że jest na tyle ciepło, że bluza jest zbędna. W lesie było nawet sporo rowerzystów. Zrobiłem swój rekordowy podjazd na reja (ten łagodny, od rozwidlenia do szczytu) jak i zjazd (ten bardziej stromy).
Komórka ciągle gubi sygnał z pulsometru lidlowskiego (aplikacje pokazują, że bateria w pulsometrze jest naładowana w 60%)
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto
@Adammik: u mnie Endomondo śmiga ładnie, jakaś inna apka faktycznie gubiła sygnał.
Dzisiaj siedziałem i testowałem różne aplikacje wszystkie, które mają bluetooth i nie potrzebują parowania wykrywały pulsometr, ale z odczytaniem danych z niego mało która sobie radziła (może za krótko czekałem? za każdym razem około 1 minuty i po kilka prób)