Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
#pilkanozna #guardiola #hejtujzpustulka
A to z jakiej racji?
Bez przesady. xD Przecież to zależy od miliarda czynników, nie raz w footballu wielki trener zawodził mając świetną kadrę.
Mimo wszystko odbieranie mu chwały za to co zrobił z Barcelona jest nie na miejscu. Tak jak pisał @rooger, Guardiola zbudował Barcelonę po swojemu, od podstaw i stworzył potwora. Rekordowych 6 pucharów nikt do tej pory nie wyrównał.
Bayern to nie tiki taka. To coś na jej kształt. Wtedy zatrybiło, bo miał wykonawców skrojonych pod taka
Myślę, że ogromne sukcesy w 1 sezonie Barcelonie B, która była w 3 lidze otwierały drogę do posad w najlepszych klubach Świata. Nie ma co się oszukiwać, gdyby nie to, że był były zawodnikiem Barcelony, Katalończykiem i miał przyjaciela, którego był ulubieńcem w postaci Txiki Begiristaina to w życiu by nie dostał tej posady.
@Pustulka: a kto przed nim? Jose to oczywistość, a dalej?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pustulka: A chociażby wtedy, kiedy bez większych protestów pozwalał swoim podopiecznym wyfruwać z gniazda naiwnie wierząc, że lada moment wyczaruje następnego Fabregasa. Tak, wiem, komin płacowy, budowa stadionu... Miał tak mocną pozycję, taką opinię, że mógł prawie wszystko. Ale wydawało mu się, że kreowanie nowego Henry'ego, Vieiry, Fabsa
Historycznie, wliczając tych co ostatnio przeszli na emeryturę czy tylko tych co wciąż treneują?
Nie zmienia to też faktu, że miał okazję ich dobrze poznać trenując Barcę B, gdzie grali w tym samym systemie co drużyna A inny trener nie miałby na to zwyczajnie czasu.
@Pustulka: Ciągle aktywnych.
@dumnie: Jose Mourinho, van Gaal, Marcelo Lippi, Rafa Benitez, Diego Simeone, Ancelotti, a nawet znienawidzony tutaj przez wielu Wenger. Oczywiście wiele osób pewnie się ze mną nie zgodzi.