Wpis z mikrobloga

15 najNIEbezpieczniejszych miast w US (powyzej 100,000 mieszkancow):
Miasto, . . . . . . . .Procent czarnych
313 Dayton, OH . . . . . .43.9%
314 Richmond, VA . . . . .58.0%
315 Kansas City, MO . .. 32.0%
316 Washington, DC . . . .61.5%
317 New Orleans, LA . . . 68.1%
318 Memphis, TN . . . . . 62.1%
319 Compton, CA . . . . . 41.8%
320 West Palm Beach, FL . 33.3%
321 Tampa, FL . . . . . . 26.9%
322 Camden, NJ . . . . . .55.5%
323 Chicago, IL . . . . . 38.5%
324 Baltimore, MD . . . . 65.3%
325 St. Louis, MO . . . . 52.2%
326 Atlanta, GA . . . . . 62.2%
327 Detroit, MI . . . . . 83.5%

15 najbezpieczniejszych miast w US (powyzej 100,000 mieszkancow):
Miasto, . . . . . . . Procent czarnych
1 Amherst, NY . . . . . . 3.9%
2 Newton, MA . . . . . . .2.0%
3 Mission Viejo, CA . . . 1.2%
4 Cary, NC . .. . . . . .6.3%
5 Brick Twnshp, NJ . . . .1.0%
6 Simi Valley, CA . . . . 1.3%
7 Sunnyvale, CA . . . . . 2.3%
8 Colonie, NY . . . . . . 4.0%
9 Sterling Heights, MI . .1.3%
10 Clarkstown, NY . . . .8.0%
11 Orem, UT . . . . . . . 0.3%
12 Greece, NY . . . . . . 2.9%
13 Thousand Oaks, CA .. .1.1%
14 Canton Twnshp, MI . ..4.6%
15 Livermore, CA .. . . .1.6%

@kucyk #ciekawostki #4konserwy #bekazlewactwa #usa
Pobierz A.....i - 15 najNIEbezpieczniejszych miast w US (powyzej 100,000 mieszkancow):
Miast...
źródło: comment_GcOhinKtlnyYmtsea8NhUjP9DNlizLbI.jpg
  • 81
@alosha: Nie uważam to za żaden zbieg okoliczności. To wszystko efekt instytucjonalnego rasizmu białego społeczeństwa wobec czarnej mniejszości. Nie minęło jeszcze 170 lat od kiedy niewolnictwo zostało zniesione. Jak w tak krótkim okresie czarna społecznosć może się choćby zbliżyć poziomem do swoich dawnych, białych panów?

to co robisz, to jest rasizm

@krolikbartek: Nope
Pobierz A.....i - @alosha: Nie uważam to za żaden zbieg okoliczności. To wszystko efekt insty...
źródło: comment_VLh47CCuEQNjbi4J09ac4bUUJMcGpYeu.jpg
@Aleksander_Newski: a najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że amerykańce sami sobie taki los zgotowali. Zamiast zwalczyć rasizm stworzyli rasę nadludzi - im wolno wszystko, bo są czarni, im trzeba pomagać, bo są czarni, im trzeba ułatwiać dostawanie się na uczelnie, bo są czarni... Szkoda tylko tych normalnych czarnych, którzy przez taką rozwydrzoną hołotę mają przyszytą odpowiednią "łatkę".
Nie uważam to za żaden zbieg okoliczności. To wszystko efekt instytucjonalnego rasizmu białego społeczeństwa wobec czarnej mniejszości. Nie minęło jeszcze 170 lat od kiedy niewolnictwo zostało zniesione. Jak w tak krótkim okresie czarna społecznosć może się choćby zbliżyć poziomem do swoich dawnych, białych panów?

@Aleksander_Newski: No bo #!$%@? od 170 lat mają TAKIE SAME prawa jak biali? No weź nie rób #!$%@? z logiki. Amerykanie po prostu przez większość czasu najpierw
Cumple... pewnie myśleliście, że w moim ostatnim komentarzu żartuję. A tu proszę. Pan ekspert z neuropy potwierdził moje słowa. Gdyby nie wasze pełne nienawiści komentarze w internecie żadnych zamieszek nigdy by nie było. Biali internauci znów mają krew na rękach :|

Wołam plusujących:

@Gliv, @bisek0, @AmadiS, @Maister37, @furcio, @exdami, @CegielniaPL, @Monopson, @frizik, @Ozjasz_Goldberg, @InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII, @diasdj, @chlebakk, @Herubin, @
Pobierz A.....i - Cumple... pewnie myśleliście, że w moim ostatnim komentarzu żartuję. A tu p...
źródło: comment_NiQuCHfVTJHW5zkh23ejuOBL2BQt6fH4.jpg