Wpis z mikrobloga

@D3lt4: W jednym z budynków UG w 3 skrzydłach na 4 jest bananowa piana, w skrzydle geografii jest jakieś zwykłe w płynie - czuję się jak podczłowiek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@D3lt4: Kurde, myślałem, że to dozownik robi pianę, byłoby łatwiej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale też chętnie bym coś takiego przygarnął, mydło w pianie jest zajebiste ()
  • Odpowiedz
@D3lt4: Produkowałem kiedyś takie mydełko w piance, więc mogę trochę coś o tym opowiedzieć. Z tego co ja wykonywałem, to samo mydło było wodniste i bardzo pieniące, dopiero dozownik robił z niego piankę. O ile się nie mylę, to powinno dać się kupić mydło w piance w takich samych buteleczkach jak mydło w płynie. My owy produkt robiliśmy i pchaliśmy jako troszkę inny produkt, ale buł normalnie w buteleczce z
  • Odpowiedz
@D3lt4: Mydło jest w formie naboju ze spieniaczem, jak się skończy to wymieniasz cały nabój, nie ma możliwości uzupełnienia. W podobnej cenie można znaleźć caly kanister 5litrowy mydelka w plynie do uzupełnienia, tylko musisz miec inny dozownik. Ale imho mydlo meridy ladniej i dluzej pachnie na skórze a poza tym piana objętościowo jest większa i intensywniejsza. Bananowe jest najtańsze, są droższe od meridy. Kiedys byla promocja jak się kupulo kilka
  • Odpowiedz
Poszukajcie sobie na allegro atomizera spieniajacego i butelki takiej na mydło, patrzcie żeby gwint pasował i kupcie takie w kanistrze i uzupelniajcie butelkę
  • Odpowiedz