@pivo14: Spory udział w nakrecaniu emigracji ma Korwin ktory uczy m lodych jak nienaiwdzic Polske i gardzić nią . Czy przepadkiem to na kucowskich profilach zpalusowywano wpisy mowiace że tylko frajerzy broniliby Poslki w razie wojny? Gdy skrytykował to Dziambor uderzając w watki patriotyczne został wysmiany. Korwin wie że nigdy nie bedzie decydujaca siła rzadzaca w kraju (sam robi wiele aby tak było i nie znam drugiego poltyka ktory tak
Pokażcie im tekst i przekonajcie do udziału w wyborach i słusznego wyboru. Jeżeli zagłosują na PO - zerwijcie z nimi kontakty.
@pivo14: Człowieku w jakim ty świecie żyjesz? Każdy normalny człowiek ceni sobie wyżej rodzinę i przyjaźń niż wybory polityczne. Zrywać kontakt z rodziną, bo ktoś głosuje na Komorowskiego? A myślałem, że takie rzeczy tylko u świadków Jehowy.
@pivo14: ja głosuje na Komoruskiego po czym jadę na stałe do Anglii gdzie będę wypatrywać bratniej pomocy od Rosjan dla Polaków, będę moje dzieci uczyć ze to Polacy mordowali Żydów i Niemców w POLSKICH obozach śmierci i tego że w Polsce jest taka bieda ze niedźwiedzie piją wódkę na ulicach i władza okrada każdego kto wjedzie do Polski. Wszystko po to aby nigdy nawet nie pomyślały o tym aby wrócić
@pivo14: Tanajno mój prezydent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Z4WSJcE5YIGumjFbQx0rBJncq9oyLOZd.jpg
Pobierz@pivo14: nie będziesz mi mówił co mam ze swoim życiem zrobić
Korwin wie że nigdy nie bedzie decydujaca siła rzadzaca w kraju (sam robi wiele aby tak było i nie znam drugiego poltyka ktory tak
@pivo14: ok XD
@pivo14: Człowieku w jakim ty świecie żyjesz? Każdy normalny człowiek ceni sobie wyżej rodzinę i przyjaźń niż wybory polityczne. Zrywać kontakt z rodziną, bo ktoś głosuje na Komorowskiego? A myślałem, że takie rzeczy tylko u świadków Jehowy.
@pivo14: ejejej, trochę się zapędziłeś
<równanie dudy z kandydatami spoza głównej sceny politycznej
nie ma już dla ciebie ratunku