Aktywne Wpisy

Ryksa +8
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

kieubasa +78

Skoro jest takie cisnienie na to, że drogi rowerowe, że miasta dla ludzi nie dla samochodów etc. to czemu nikt nie wpadł na to, żeby obnizyc vat na rowery, części i usługi serwisowe rowerów do np. 7% i dołozyć 10% podatku celowego na polepszanie infrastruktury pod kątem ruchu rowerowego? I do tego np. możliwość odliczenia sobie kosztów kupna roweru od podatku w wysokości X% ceny roweru przy czym do maksymalnej kwoty Y zł, raz na Z lat (nie wiem jak oszacować jak długo rower nadaje sie do jazdy). Myślę, że trochę by to zachęciło ludzi do przesiadki na rower. Co o tym myslicie? Jeśli pomysł głupi to z jakiego powodu?
#rower #prawo #ekonomia
xDD
@Janusz_Radek: xDD
babcia ostatnio nie mogła zrozumieć po co wydałem kasę na rower, skoro mam samochód...