Aktywne Wpisy
xena_x +22
Kobieta 30-40 lat zalicza ścianę. To zdjęcie pokazuję jak jest w rzeczywistości. Na zdjęciu mężczyźni w wieku ok. 30-40 lat. Mega niezadbani, zakola, łysina, piwny brzuch, szara cera, twarz zmęczona od picia alkoholu. Alkohol i papierosy bardzo przyśpiesza starzenie. Ulubionym napojem polaczka jest piwsko które pije przynajmniej 2 razy w tygodniu.
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
źródło: 5d76beb2c5230_o_full (1)
Pobierz#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #tinder #blackpill #redpill #przegryw
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
źródło: IMG_4826
Pobierz

Mirki mam za zadanie wypisać n początkowych wierszy pliku. Tylko muszę to zrobić w jednej linijce. Mam coś takiego:
print([next(plik) for i in range(n)])ale to mi wypisuje wiersze w tablicy. Coś jak to:A ja chcę żeby wyglądało to tak:
Jest jakiś sposób, żeby mi to ładnie wypisało (bez nawiasów[] i znaków typu \n) tak jak to wygląda w pliku?
Komentarz usunięty przez autora
@Melt: Tylko muszę zrobić to wypisywanie w jednej linijce. Tu jest właśnie problem.
[print line for line in [next(plik) for i in range(n)]]
j = 0
for i in plik:
if j == ile_wierszy:
break
print(i, end ="\n")
j++
da sie to pewnie bardziej "pajtonowo" ale nie umiem
print("".join(file.readline() for _ in range(3)))