Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +21
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
kilo-bravo +44
https://www.facebook.com/events/1606573192892574/
#bekazkatoli #wtf #cojapacze
edit: dodano o 21:36:59, so close...
JEŚLI CZUJESZ SIĘ SZCZĘŚLIWY W DŁONIE KLASZCZ!
GDY JAKIŚ ŚWIĘTY IDZIE DO NIEBA TO ŚWIĘTY PIOTR NA SAKSIE GRA
MAŁE ANIOŁKI STUKAJĄ W STOŁKI
A MAGDALENA TAŃCZY CZA-CZA-CZA!
tak mnie uczono na religii :/
@SScherzo: wiesz, inaczej świecka piosenka podczas sakramentu małżeńskiego a inaczej podczas mszy. Po za tym są zasady których kościół powinien się trzymać.
a co stoi na przeszkodzie, żeby zaśpiewać coś lub się cieszyć niczym gospel? kolejna rzecz godząca w wartości rodzinne czy o co tym razem chodzi?
@SScherzo: tak bardzo niefajna argumentacja.
Sa pewne zasady w kościele i powinno się ich trzymać, ja wiem że wy chcielibyście aby kościół stał się miejscem jakie wam odpowiada z zasadami jakie wam odpowiadają, ale wtedy to przestałby być kościół.
@LittleStranger: czy ktokolwiek zabrania tych rzeczy? To Twoje urojenia są, pod
nie moja.
dlaczego w jednym kościele może być wesoło, a w innym nie?
A oszołomów i talibów religijnych w każdym miejscy dostatek.