Wpis z mikrobloga

@Lallable: loszka to też nie obraźliwe - po prostu niewinne zdrobnienie od obraźliwego słowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakbym nazwał Cię żabcią to by było ok a za ropuchę się obrazisz.
  • Odpowiedz
@Lallable: Dobry tekst o szacunku. Goście nie szanujący kobiet nie są przegrywami pod tym względem. Twój tekst to pieprzenie głupot. Gadanie o szacunku do kobiet powtarzane nonstop przez księżniczki i białorycerzyków którzy w życiu do niczego nie mogą dojść.
Macie seksualne marzenia o byciu zgwałcona i sponiewieraną, uwielbiacie sadystów i 'łobuzów' a tobie przeszkadza nazywanie kobiety "loszką"?
Nie wiem czy trollujesz czy jesteś idiotką.
  • Odpowiedz
@Lallable: A co do nazywania kobiety ,,loszką'' - Dla mnie to określenie jest zwyczajnie wieśniackie i kojarzy się z rozmową jakichś wsiowych półgłówków. Też mi się ono nie podoba i sam go nie używam w ogóle.
Ale, żeby się tak burzyć o to i od razu tak źle życzyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@AndyMoor: kilka razy zrobiłem taką super chamską rzecz, że odbierając telefon podczas jakiegoś spotkania z kobietą powiedziałem "No siedzę sobie ze świnią na przystanku/u niej" czy coś w tym stylu. Czasem jakiś foszek na kilka chwil, wszystko z dystansem i szacunkiem.
  • Odpowiedz