Wpis z mikrobloga

@alvaro-alvarez-397948: No dzięki.. Mi juz rehabilitanci i lekarz powiedzieli, że pewnie endoproteza stawów kolanowych mnie czeka (mam problemy od 20 lat z kolanami). Przyjmowałem to dość na luźno bo jestem już po artroskopiach itp, ale teraz to już mi się odwidziało :(
  • Odpowiedz
  • 0
@ostrzyjnoz: przy takiej ranie inne by nie wytrzymaly. Faktycznie wygladaja jak zszywki, widzialem nawet ten caly zszywacz. Potem sciaga sie czyms podobnym do nozyczek tylko z odpowiednia koncowka. Raz chyba ze trzy lata temu sam sobie zdejmowalem bo mnie nigdzie przyjac nie chcieli.
  • Odpowiedz
@alvaro-alvarez-397948: dopóki rana będzie świeża i normalnie się gojąca,nic nie smaruj.Ewentualnie gdyby długo nie chciało się goić kup albo nagietek do zaparzania i rób na świeżo codziennie albo PhytoPharm TINCURA CALENDULAE Skład: 100 ml preparatu zawiera nalewkę z kwiatów nagietka (Calendulae tinctura). Działa cuda,wypróbowałam też na starszej osobie z podobną raną. Potem już profilaktycznie maść z nagietkiem. Ostatnio też próbowałam przemywać rany naparem z czystka ale jeszcze nie wiem czy
  • Odpowiedz