Aktywne Wpisy
Sajden1337 +13
#vinted kupiłem ostatnio na vinted air podsy za mniej więcej połowę cenę nowych ( zapłaciłem 500 zł ) wystawione jako niby nietrafiony prezent ale oczywiście jako oryginalne itd. Przyszły i jak się szybko okazało są to fejki. Nr seryjne na pudełku zupełnie inne od tych co wykrywa iphone. dodatkowo na pudełku piszę made in USA a nie made in China ( co za dumny Chinczyk musiał to robic ), brak oznaczeń CE
vikop-ru +806
#polityka #korwin #4konserwy
Korwin od wielu lat podróżuje po Polsce w charakterze standupera i ośmiesza się, aby zdobyć poparcie wśród młodych ludzi, których rówieśnicy potem oglądają filmiki na youtube. Świetny mechanizm, bo sam się napędza. Wystarczy być antysystemowcem który powie, że wszyscy politycy są źli i mieć
@BongoBong: Widzę, Ty tego nie widzisz ;) Daj mu 20 baniek i dostęp do mediów a gwarantuje ci, że tam się przeniesie.
każde na jedno kopyto i każde równie beznadziejne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odnoszę się do obrazka który wrzuciłeś i mam nadzieję zapoznałeś się. Autor wpisu stwierdza, że to zabawne, że jednorazowe wystąpienie Komorowskiego w internecie nazywamy otwarciem na młodzież, a opieranie całej działalności na młodzieży, w dużej mierze małoletniej, kierowaniem kampanii na gimbazę. Nie ma niczego nadzwyczajnego w tym, gdy polityk raz na jakiś czas zwróci się
@gaska: Nie, w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora