Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#tinder #wyrywajzloginem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@SoIrresistible: a co Ty jakąś ciotą chcesz być? koleś nie musi być ładny, musi mieć charakter, a ryj to dla Ciebie tylko wymówka, żeby nie hartować jaj
Bo choćbyś miał cały świat, a miłości byś nie miał, byłbyś jak puste naczynie gliniane, które łatwo rozbić, jak bałwan pusty, miedź dźwięcząca.
Bóg daje nam miłość, bo on pierwszy nas umiłował.
Zamiast tego może znaleźć szczęście, wewnętrzny pokój i rodzinę, na która zawsze może liczyć. Żaden troll.
Zacytowałem Biblię.