Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +235
tak dzis dzieci wygladaja, future is now old pryku
źródło: temp_file4728217657852541839
Pobierz
Antybuka +530
Co jest K---a xD
Chcecie mi powiedzieć... że ,,myśliwy" zaczął strzelać do ,,Dzika" przy J-----M DOMU I PŁOCIE?
Pomińmy fakt pomylenia człowieka z dzikiem, ale k---a mać, kto strzela do czegokolwiek przy płocie i domu w którym są ludzie?
#myslistwo #patologiazewsi #pytanie
Chcecie mi powiedzieć... że ,,myśliwy" zaczął strzelać do ,,Dzika" przy J-----M DOMU I PŁOCIE?
Pomińmy fakt pomylenia człowieka z dzikiem, ale k---a mać, kto strzela do czegokolwiek przy płocie i domu w którym są ludzie?
#myslistwo #patologiazewsi #pytanie
źródło: wtf
Pobierz

Jeśli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem, bo wiem żę mało jest o nich recenzji i informacji.
Mogę je porównać do AKG K518DJ lub Soundmagic E30. Wiem, że to nie ta kategoria ale zawsze coś. Do odsłuchu mam Nexusa 4, Lenovo Y580 i iRiver'a T10 ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ.
#audioboners #pokazzakupy #bojowkaakg #chwalesie
źródło: comment_lTv9S60tmr4yM9w7fAgl2EtNGJCufm9y.jpg
PobierzOd zaksięgowania wpłaty do przywiezienia ich przez kuriera nie minęły nawet 24 godziny więc gorąco polecam.
@Fauler: Dokladnie, mozna sie obrocic do typu nie ciagnac kabla, mozna wstac od telefonu/pc i cos zrobic. Same plusy tej bezprzewodowosci
Brakuje też trochę wysokich tonów, tony średnie są według mnie bardzo przyjemnie i wszystkie wokale brzmią szczegółowo i wyraźnie to jest raczej mocna strona tych słuchawek.
W zwykłym połączeniu