Aktywne Wpisy
kamilxpompa +1064
Audi to stan umysłu #trzecieoko #powodz
RenkaRenkeMyje +1668
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Ja, 24 lvl po 8 latach postanowiłam za namową narzeczonego pójść do spowiedzi.
Nie otrzymałam rozgrzeszenia, bo mieszkam z narzeczonym, którego naprawdę kocham i zamierzam poślubić (za jakieś 2 lata, bo to też kosztuje).
Wiem, że u innego księdza pewnie dostałabym rozgrzeszenie, ale jakoś straciłam wiarę w rzetelność spowiedzi.
Mój narzeczony bez problemu dostał rozgrzeszenie, a mówił więcej grzechów.
Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi? Jaki jest sens spowiedzi i czy w ogóle jest? Czemu rozgrzeszenie zależy od 'widzimisie' księdza?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kaeres: Dlatego, że rozgrzeszenie zależy od widzimisię księdza.
Komentarz usunięty przez autora
Widocznie inny ksiądz luzacko podchodził do tego, albo założył, że jeśli był s--s i mieszkanie ze sobą to w jakiś cudowny sposób mimo mieszkania zrezygnuje
więcej grzechów niepamiętam? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli Bóg jest to i tak Ci pewnie wybaczy. Bez sensu jest ta cała szopka ze spowiedziami.