Wpis z mikrobloga

Mireczki moje kochane. Możecie nie lubić Aokiego, ale ja za każdym razem jak oglądam ten fragment(46m20s) i dalej jak podnoszą flagi to aż chce mi się ryczeć ze wzruszenia. Nie ruszają mnie np. jak jakieś męczybuły jęczą jak to im źle do mikrofonu. To jest muzyka, która jednoczy, tyle narodowości, tyle kultur. Mogę jej słuchać bez końca, Aokiego, Romero, Armina, Axwela, nawet Hardwella lubię. Peace. ;)
#umf #tommorowland #muzyka #muzykaelektroniczna #oswiadczenie
KupiecKorzenny - Mireczki moje kochane. Możecie nie lubić Aokiego, ale ja za każdym r...
  • 11
@KupiecKorzenny: Aoki nigdy nie był znany z dobrej muzyki. On się wypromował na tym, że robi gigantyczne show na scenie. Utwory robią mu ghości, sety gra raczej przeważnie sam, ale technicznie są one bardzo średnie. Ale u niego liczy się show i z tego został poznany, teraz to on jest gwiazdą.
@miciek335: @KupiecKorzenny: To nie chodzi o to, że Hardwell jest zbyt popularny. Pamiętacie Encoded, Zero 76, Cobra, Spaceman,
Liczyłem na to, że na United We Are znajdę coś, co się przynajmniej zbliży do poziomu utworów wypisanych wyżej. Zawiodłem się ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Czipsu: I co, Eclipse cię zawiódł? Bo mnie wręcz przeciwnie, jest genialny. Zresztą tak jak i np. Sally, United We Are czy Nothing Can Hold Us Down.
@miciek335: Eclipse tak. Ale Eclipse znany był już ponad rok temu, więc szoku nie zrobił. United We Are? Chyba miało być podobne do Apollo, ale sporo brakuje. Sally, Nothing Can Hold Us Down, jak dla mnie średniawki. Album jest po prostu słaby. Słaby jak na Hardwella, gdyby zrobił go ktoś inny może byłby inny odbiór, ale od Roberta wymaga się trochę więcej.
@miciek335: Jeśli chce być prawdziwym no. 1 (jak się go ogłasza) to jego album również powinien być topem. A póki co zapowiada się, że i Romero i Angello, nie mówiąc o Alesso i Axwell /\ Ingrosso go zmiotą.